Den rette viden og værktøj

Vi har værktøjet til at fræse betongulve uanset om det er med eller uden belægninger. Vores tre forskellige typer betonfræsemaskiner kan udstyres med en stor variation af fræseværktøjer, så de tilpasses enhver opgave.
 

Fræsning af mindre og svært tilgængelige områder

Den mindste betonfræsemaskine, DBF 200, er velegnet til mindre overflader og svært tilgængelige områder. Den tilsluttes altid en god cyklonstøvsuger, så der arbejdes støvfrit.
 

Det rette udstyr sparer tid

Vores dobbelt-tromlefræser kan udstyres med forskellige fræseværktøjer på den enkelte tromle. Derved kan nogle opgaver klares i en arbejdsgang. F.eks. at fjerne belægning med den første tromle, samtidig med at tromle nummer to fræser betongulvet – klar til nye belægning/klæber etc. Maskinen er meget velegnet til planfræsning på større områder og arbejder støvfrit ved hjælp af en stor cyklonstøvsuger. Slibestøv og materialer bliver opfanget i vores forudskiller/separator, så det kan deponeres miljømæssigt forsvarligt og efter reglerne.
 

Hurtig og sikker betonfræsing

Den store fræsemaskine DBF TWO in ONE fræser hurtigst. Den fjerner beton og belægninger i en fart, og så kan den tilpasses opgaverne ved at montere nogle af de mange forskellige fræseværktøjer, der passer til. Den kan herudover udstyres med en hel række af klinger til at bryde de helt hårde overflader. Maskinen er nyudviklet og arbejder støvfrit med en stor cyklonstøvsuger. Slibestøv og materialer bliver opfanget i vores forudskiller/separator, så det kan deponeres miljømæssigt forsvarligt og efter reglerne.

Betonfræsning
Fræsning_beton