Brandt Diamant får certifikat fra Byggeriets Kvalitetskontrol

Brandt Diamant certificeret

Ved en lille ceremoni på kontoret i Hedehusene den 2. marts 2016 fik Jeanette Brandt og Bjarne Brandt overrakt det synlige bevis på, at Brandt Diamant nu er Danmarks første certificerede diamantentreprenør.

Direktør for Byggeriets Kvalitetskontrol, Klaus Ising Hansen, var glad for at kunne stå for overrækkelsen.

"En certificering efter ISO 9001 standarder viser, at her samarbejder man med en virksomhed, som ikke bare lever op til alle regler og love, men også går længere end det - og kan dokumentere det ned til hver enkelt lille detalje", fortæller Klaus Ising Hansen.

Jeanette Brandt supplerer:

"Som formand for Diamantboresektionen under Dansk Byggeri glæder jeg mig over det løft, som certificeringen kan være med til at give vores branche.

Ser jeg på det med Brandt Diamant briller, så er jeg super stolt over, at vores hårde arbejde med hele tiden at have styr på alle arbejdsgange og dokumentation nu udmønter sig i et synligt bevis på, hvad vi kan - og har kunnet længe.

Jeg er ikke i tvivl om, at der i fremtiden vil komme endnu større efterspørgsel efter certificerede samarbejdspartnere i byggeriet."

Certificeret Diamantentreprenør
Peter M. S. Petersen